Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracka a znečištěné prádlo

Od: radeko777* odpovědí: 5 změna:
Pračka stará už 25 let a vyprání je prádlo plně chloupku hlavně na tmavém oblečení.Chloupky jsou nejspis z pradla či v pračce znečištěné.Nevite jak to zlepšit aby prala čistě nebo už je na vyhození.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
V prvé řadě zjistěte,zda nemáte znečištěný filtr.
Ten dělává tyhle neplechy.

hodnocení

2x

Jestli je jenom znečištěná, tak si kupte "Denk mit" čistič pračky, v prodejně DM. Stojí to kolem padesáti korun a opravdu to funguje výborně. Mám vyzkoušeno a byla jsem opravdu hodně překvapená, jak to účinkuje. Postupujte podle návodu. Je to jednoduché.

lucie*
hodnocení

2x

Přidávám se k Suzy ...mám pračku 15let,tři kočky:-Da chlapa na nervy s chloupků.Taky byly po vyprání často na oblečení chloupky a stačilo jen začít používat čistič pračky z DM,filtr jsme nečistili a pomohlo to.

Takže zkuste vyčistit filtr a doporučuju potom čistič z DM za cca 40kč.*jasne*

Pracka a znečištěné prádlo

pohanka*
hodnocení

0x

Napište, zda máte přístupný filtr a jestli jej pravidelně vyndáte /vyšroubujete/ a vyčistíte. Podle výrobce by se to mělo dělat každých čtvrt roku. Já tedy až tak po 6 -10 měsících.

Možná je pračka za zenitem a volá po odpočinku.*smich* Binec někdy udělá zapomenutý papírový kapesník.

Projeďte též pračku vyvařování s octem. I po tomto generálním se podívejte opět na filtr. Uvolní kamenec a nánosy

Pohanko, to se mi také jednou stalo, že jsem nevyčistila ten filtr, co se musí pravidelně čistit. Já jsem to totiž nevěděla a stalo se mi to asi za dva roky užívání. A když se to neudělá, tak pračka i vyteče. Mně se to právě stalo. Koukala jsem jako puk, pračka prostě neodsála vodu a všechno jsem měla na zemi. :-D Tak to by za ty roky u toho tazatele, už muselo dojít k této kalamitě určitě také. To by nebyly chloupky, ale potopa. já si to od té doby sakra pamatuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]