Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plynový kotel

Od: delina® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

od jakého výrobce byste mi doporučil turbo komdenzační kotel do bytu? Prosím o zkušenosti, vybírám, od koho kotel zakoupím. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím, těžko říci, který kotel je lepší a který horší. Kvalita jde v poslední době rapidně dolů, ale to je ostatně u všech výrobků. Ve vašem případě bych se spíše díval na to kolik je ve vašem okolí servisáků na kotel který chceta zakoupit. Na co vám například bude kotel Junkers , když se vám poláme na vánoce a jediný servisák bude 40km daleko a ještě ke všemu nebude mít čas a náhradní díly jsou neskutečně drahé.

Jinak kvalita kotlů už je dneska tak nějak vyrovnaná a vevnitř bývají i shodné komponenty. Velice ovšem záleží na celém sestavení topné soustavy a na kvalitně namontovaném a seřízeném kotli.

instalater*

Nedalo mi to a trošku jsem zapátral na netu... serviskotluodpodlahy.sluz/...

Thermony hodně montuji. Hodně servisáků , dostupné náhradní díly . Nízká poruchovost.

hodnocení

Mám všechny servisáky ve svém městě. Koukám po Thermoně, koukala jsem i na Junkers, jinak jsou to cizí a neznámé značky / Baxi, Vailand, / takéjsem viděla Mora, no nevím. Ta thermona mě připadá dobrá i cenově.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]