Nejste přihlášen/a.
ahoj všem co jste mi radili.Mám prosím ještě dotaz ohledně vyrovnání toho podkladu pod venkovním parapetem.Šlo by to tím lepidlem vyrovnat rovnou do sklonu 3 stupně,aby se parapet už pak mohl jen nalepit ,tím pádem by se už nemusel vypodkládat a nevznikala by pod ním dutá místa.Nebo kecám nesmysly a tak se to nedělá?..děkuji moc za každou reakci
nevím jak změříte na parapetu 3°,ale když dáte spád 1-2,5% tj 1 až 2,5cm na metr.Ano lze to vyspádovat a běžně se to tak dělá!Měl jsem na toto udělanou měrku-jedna strana k oknu 1,8cm a na druhou stranu prkno vodorovně na fasádu a na měrce metrovou vodováhu a spád od okna musel být na půl bublinky. měrka jela na jedné straně na vybrání rámu okna a na druho pak spodní hranou po prknu -pak byla celá plocha přesně ve spádu od okna a vodorovně podélně . Snad jsem to napsal jednodduše ,ukázat by bylo jednodušší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.