Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku nářadí?

Od: skrob® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, je kvalitnější aku nářadí Black and Decker, nebo Bosch?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

podle ceny na trhu je domnívám se Bosch dražší, tudíž je tu jistá možnost vyšší kvality. Za mě tedy Bosch. Ale Decker mám (vrtačka a šroubovák pouze) a zdá se mi dobrý.

jabraka*
hodnocení

0x

Obě firmy dávají na trh širokou škálu produktů,které se liší cenou.A podle ceny je i kvalita.V té které cenové kategorii je v podstatě jedno,u které firmy z těchto dvou nakoupíš.

V podstatě jsou dvě kategorie,mezi nimiž se nářadí pohybuje.Profesionální a Hobby.Liší se právě cenou a výbavou a samozřejmě životností.

JABRAKA

jirbar*

Nevím jak Bosh, ale Decker je stejně z Číny. Tím netvrdím že je horší. Z Číny je vše. Značkové mobily, DVD recordery, fotoaparáty atd.

raadek*
B&D rozhodne ne. Pokud chcete vybirat pouze z techto znacek tak snad modry Bosch, jestli chcete kvalitni naradi tak Makitu a pro profi pouziti HILTI. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]