Nejste přihlášen/a.
Ahojec, chci se Vás zeptat na doporučení na rolovací garážová vrata,na netu je celkem dost firem ale chci nekoho kdo má zkušenost s nějakou
Mám zkušenost s Garážová vrata Brno Babič s.r.o. - tady nebrat. Vrata jsou funkční, ale na vratech byla nalepena ochranná folie, která prostě nejde sundat. Omývali jsme to, drhli, řešili 3 roky... pořád to není ono.
Měl jsem problém s jedním ovladačem, požádal je o nový. Prvotní kontakt vstřícný, pak že mi zavolá jejich technik. Toto bylo 3x a nikdo se nechce vyjádřit k faktu, že motor dodaný tímto prodejcem se nevyráběl 3 roky před prodejem. Nejsou k tomu tedy ND a ovladače za stokoruny jsou k novým verzím, tento starý mi nejsou schopni s ničím spárovat. ... No prostě problémy se kupí, reklamace po 2 letech neexistuje, následný servis nulový. Jen sliby.
Nyní řeším improvizovaně a komplikovaně... motor samotný mi prý prodají nový, ale nemá už shodný převod, cena by vyšla jako nová vrata.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.