Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Garážová vrata

Od: sili* odpovědí: 5 změna:

Ahojec, chci se Vás zeptat na doporučení na rolovací garážová vrata,na netu je celkem dost firem ale chci nekoho kdo má zkušenost s nějakou

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mám zkušenost s Garážová vrata Brno Babič s.r.o. - tady nebrat. Vrata jsou funkční, ale na vratech byla nalepena ochranná folie, která prostě nejde sundat. Omývali jsme to, drhli, řešili 3 roky... pořád to není ono.

Měl jsem problém s jedním ovladačem, požádal je o nový. Prvotní kontakt vstřícný, pak že mi zavolá jejich technik. Toto bylo 3x a nikdo se nechce vyjádřit k faktu, že motor dodaný tímto prodejcem se nevyráběl 3 roky před prodejem. Nejsou k tomu tedy ND a ovladače za stokoruny jsou k novým verzím, tento starý mi nejsou schopni s ničím spárovat. ... No prostě problémy se kupí, reklamace po 2 letech neexistuje, následný servis nulový. Jen sliby.

Nyní řeším improvizovaně a komplikovaně... motor samotný mi prý prodají nový, ale nemá už shodný převod, cena by vyšla jako nová vrata.

arakain77*

Pan Babič zřejmě ještě nemá ani svoje montéry.Natož technika.Kdysi jsem se pokoušel u nich pracovat.Byl jsem rád,že mne zákazník nezabil vidlama.

hodnocení

0x

Třeba firma Bubík...ale teď vážně, odkud jste? Jinak vám rady budou k ničemu...nechcete přece firmu, vzdálenou od vás třeba cca 400km...i když bude velmi dobrá...nebo ano?

krtek66
hodnocení

0x

jste si jistá(ý), že chcete rolovací? Nechcete náhodou tak sekční? V tom je podstatný rozdíl. Nevíme odkud jste. Na Zlínsku bych doporučil Porta Pro

arakain77*
hodnocení

0x

Doporučím každou trošku známou firmu jako Rollo Petrov,Lomax...V žádném případě bych nebral tzv.montážní firmu.To jsou jen fušeráci,kteří ani neví,jak naladit motor.Pak zákazníci volají i mne,co s tím mají dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]