Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spáry na stropním panelu

Od: spu odpovědí: 6 změna:

Rád bych něčím zalepil spáry na stropním panelu.

napadá mě sádrová omítka, nebo sádrokartonářský tmel + páska.

nemáte s tímto někdo zkušenost?

dík

Spáry na stropním panelu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Jen ne sádru!Tyto spáry je po odstranění barvy,nejlépe zarovnat stavebním lepidlem.Jen je nutno si uvědomit,že tento tvar je dán tím,že panely nebývají v rovině.Schod bývá i 1 cm.Když se vytvoří žlábek,tak ten schůdek opticky zmizí.Jakmile ho srovnáme,tak se objeví schod,nebo spíše šikmá ploška.Já řeším nerovnosti obkladem dekoračními kazetami.

JABRAKA

spary
hodnocení

0x

Máme zkušenost, ovšem 34 let starou. Když jsme se nastěhovali do paneláku, překryli jsme spáry dřevěnou lištou natřenou mořididlem v barvě nábytku i garnýže. A přelakovanou. Vůbec to nevypadá špatně dodnes.

spary

Oprava: mořidlem.

krtek66
hodnocení

0x

nic jiného než něco na bázi sádry tam nedáš, aby to nebylo jak od prasat :) takže si kup obyčejnej Devoskit nebo Stěnusprav či podobné stěrky a normálně to přetáhni

hodnocení

0x

Ta mezírka mezi panely na stropě, stále pracuje a všechno ven vydrolí. *zed* Natloukli jsme do ní malé, ocelové klínky a dělali kouzla a naprosto zbytečně. Marná, zbytečná práce!

peter23p*
hodnocení

0x

Zasádroval jsem to německou průmyslovou sádrou ze které se dělají formy v porcelánce. Oproti klasické sádře je prakticky nezničitelná a drží to už 15let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]