Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,kupujeme domek z 50tých let 45 cm plná cihla zeď,brizolit.Je částečně podsklepený.první podlaží je asi 75 cm až 1 m nad terénem.Sokl je kamenný,velmi pěkný.Sklep má suché podlahy,prý jsou pod nimi drenáže),ale zdi do výše zasypání zeminou jsou trochu navlhlé.Vlhkost ,zdá se ,nestoupá vzhůru.Topení je tam na plyn nebo TP.Uvažujeme jak řešit izolace nebo topení.Zdá se mi dobré jít do prodyšného zateplení.Prosím,máte někdo zkušenosti s Baumitem,systémem Durlin a Lupoterm?Lupoterm se mi zdá sympatický,ale nechce se mi příliš žít v hliníkové krabici.Taky si říkám,zda neupustit od izolace a místo toho nepořídit tepelné čerpadlo vzduch voda nebo vzduch vzduch,možná pak bude pobyt v domku příjemnější.Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.