Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balkonové plastové dveře

Od: balada* odpovědí: 7 změna:

Můžete mi někdo poradit jak otevřít balkonové plastové dveře u kterých se zasekla klika a nejde ani otevřít ventilačku, ani celé okno? Radu - použít kladivo samozřejmě neakceptuji. Milan

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

1x

určitě bych se obrátil na mobtážní firmu,která okna montovala.V našem paneláku máme stálý kontakt.

JABRAKA

arakain77*
hodnocení

1x

Jak moc se zasekla klika?Otevřem to spolu po telefonu.Tak daleko vám dveře otvírat nepojedu.Tel 774559065

Petr

balada*
hodnocení

Klikou nejde pohnout žádným směrem, jak jsem už uvedl v otázce. Pokud si troufnete otevřít tyto dveře telefonicky, máte můj nefalšovaný obdiv. Milan Balada.

balada*
hodnocení

Bohužel, montážní (původní) firma není ochotna pomoci nám v této záležitostia pro případné potencální zájemce o výměnu oken za plastová, radím - vyhněte se každopádně firmě Gerappa, která je nevstřícná a neochotná pomoci svým někdejším klien tům, kteří se dostanou do problémů s vyměněnými okny. Firma sídlí poblíž Ústí nad Orlicí, v obci Kerhartice a jejím šéfem je pan Švancara a objednávky zajišťuje paní Fišarová.

arakain77*
hodnocení

0x

Jak to dopadlo?

milanbalada
hodnocení

Dopadlo to tak, že nikdo nebyl ochoten zabývat se takovou "drobností", která ve sktečnosti byla složitá. Naštěstí se v domě objevila seriózní firma zabývající se také plastovými okny a její dva pracovníci byli ochotni se na závadu podívat. A zjistili, že už musela být příčina problému ihned po montáži oken - proto okno léta při otvírání drhlo - a tito dva pracovníci museli okno zcela vysadit a vše znova seštelovat, protože žádná hrubá síla na opravu nestačila.

Milan

arakain77*

To jsem rád,že se to povedlo.Se mějte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]