Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Existuje hotový nábytek bez barvy na prodej?

Od: rotorod® odpovědí: 12 změna:

dobrý den

tak mě napadlo, protože sháním nějakou komodu a tv stolek, ale nemohu se trefit buď do designu nebo barvy, jestli existují nějaké stránky nebo něco, kde živnostníci,prodejci, firmy,...nabizeji hotový nábytek, ale bez jakékoliv barvy, surový. Np. že nějaky zákazník odmluvil na poslední chvíli a podobně. důvodů může být spousta. děkuji pokud o něčem víte, znáte

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tady něco, pak komoda, zde je barva dle přání...je málo takových dodavatelů, výrobců...

helin
hodnocení

0x

Pokud se Vám nějaký kus nábytku líbí, zkuste oslovit prodejce, nebo výrobce konkrétního kusu nábytku, zda něco takového není možné. Před pár dny jsem takto koupil několik židlí, které jsem si nechal vyrobit bez povrchové úpravy a truhlář mi je namoří podle požadavku. Nebyl s tím nejmenší problém a cena byla stejná jako u standartně dodávaných židlí.

hodnocení

děkuji podivám se

já zatím kontaktoval prodejce, je to nábytkový velký obchod z polska, jestli mi dají kontakt na svého dodavatele to se uvidí, snad jo

doplněno 13.04.18 08:45:

kdyby ale ještě někdo něco znal, budu rád na odkaz

hodnocení

0x
Jakkoliv povrchově upravovat hotový nábytek je cesta do pekla. Buď se to musí opravdu umět, a nebo to skončí katastrofou.
Ovšem když se nemůžeš trefit do designu i barvy, co si to nechat udělat.
Namaluj si, jak to má vypadat, vyber si barvu a obejdi pár truhlářství s uvidíš.
hodnocení

ceny okolních truhlářu znám a jsou dosti vysoké. Pávě proto zkouším ještě tuto možnost, koupit si něco co je vyrobené ale nenatřené, u truhlářu odmítnuté či zrušené zakázky. Pak to prodávají levněji o dost. A koupit pikslu s barvou a natřít myslím si že nebude až taková katastrofa

Asi záleží na úhlu pohledu. Osobně si nedovedu představit, že bych si koupil pikslu barvy a něco tím natíral v obýváku.
Asi mám profesionální deformaci.
hodnocení

ok, špatné vyjádření, né pikslu barvy ale mořidlo stejné barvy, mořit se dá i štětcem

a kdo říká že v obývaku? venku nebo v garáži to určitě pujde lépe

No, já myslel, věci co budeš mít v obýváku natírat barvou štětkou. Samozřejmě, že samotná povrchová úprava se nebude dělat v obýváku.

Ale mořit hotovou bednu a potom lakovat, pakliže jsi to nikdy nedělal, dopadne to pod obraz. U nábytku se povrchová úprava dělá vždy v rozloženým stavu. Složený jen nějaký spociality a nebo opravy.

mcmerkurion*
hodnocení

0x

... například IKEA ...

hodnocení

v ikei se prodava surovy nabytek bez barvy, laku...?

cirof
16.04.18 22:57

ano

hodnocení

a prosím pěkně jak to tam hledat? pod čím? i když jsem byl v ostravě, taky jsem si ničeho nevšiml. děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]