Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Stavební povolení při zvětšení stavby

Od: kyticka777® odpovědí: 1 změna:
Dobrý den v katastru nemovitostí na mém domě mám zakreslenou chodbu, byla ve špatném stavu, tak jsem ji musela odstanit, nyní bych ji chtěla postavit znovu ale větší cca o 3 metry . otázka je,co mám říct na stavebním úřadě,když chci pouze místnost zvětšit, budou mi dělat nějaké problémy nebo po mě chtít plány od někoho? Jak to chodí? Předem děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Upřesněte dotaz.

1. V KN nejsou stavební plány nemvitostí, tedy tam nemůže být zakreslená chodba. Nejde tedy o chodbu, ale něco jiného.

2. Na stavebním úřadě nebudete říkat nic, na stavebním úřadě patrně písmně požádáte nebo ohlásíte, podle upřesnění.

3. Pokud budete něco stavebně měnit a hlásit/žádat, pak jako podklad bude třeba nějaký projekt.

Pro představu alespoň od ruky načrtněte nějaký situační nákres o co se vlastně jedná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]