Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Horkovzdušná fritéze

Od: fritak odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

máte někdo zkuženosti z horkovzušnou fritézou? Vyplatí se to koupit?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

majsterjoe*
hodnocení

3x

Je to zdravé s minimem oleje. Tímto to asi hasne.

Já na takové věci používám horkovzdušnou troubu. A bez oleje.

Ve fritéze v oleji jsem dělával leda hranolky jako přílohu, a to jen proto, že to bylo do pár minut udělané. Teď je dělám v troubě, ale trvá to několikanásobně více. V horkovdušné troubě to trvá taky.

 

rqtw
hodnocení

2x

Dostali jsme actifry, s troubiu to nejde srovnávat, nevim, jestli to je teplotou vzduchu, nebo tím, že je obsah neustále načechráván a obracen lopatkou, ale vysledek je lepší. Hranolky z pytliku, ty předsmažené, se dělají bez přidaného oleje a chutnají jak z mcds. Dělá rámus, to je jediné -.

fritak
hodnocení

Muzu se zeptat jakou presne mate?

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]