Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jste spokojeni s magnetickou mýdlenkou

Od: junkers* odpovědí: 8 změna:

A taky jak funguje, to se do toho mýdla musí nějak "fpálit" kus kovu?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nedávno jsem něco takového vyhazovala.Držák s magnetem se přilepil na zeď ,do mýdla se vtlačilo kovové kolečko a mýdlo se přichytilo na magnet.Občas se z koupelny ozvala rána,když se kolečko uvolnilo a mýdlo spadlo.Vyrábělo se to před 30roky,určitě si to ještě někteří rádci pamatují.mamina

junkers*
11.04.18 20:29
hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, naše domácnost ji měla léta (výrobek z NDR). Ano, do nového mýdla zatlačíte takový kovový kroužek (byl součástí balení) a potom to celé "přicvaknete" k tomu držáku. Pozor - velké (těžké) mýdlo to neudrží. Ovšem, jinak je to fajn věcička, která šetří mýdlo. Zdravím!

ladinpraha*
hodnocení

2x
72mona3*

Jestli tedy není název zavádějící, že? Magnetická bez magnetu.

barbakan*
hodnocení

2x

Do mýdla fpálíš víčko od piva!

Zlatá síťka na mýdlo!

hodnocení

2x

Tenhle vynález jsme doma měli někdy v roce 1965. Byla to taková plastová šibenička s magnetem na spodní straně, přilepená na kachlíky. Do mýdla se (dost pracně) zatlačil kovový kalíšek, za který se pak mýdlo pověsilo na magnet v konzolce. Praktické to bylo, dokuď bylo mýdlo dostatečně velké. Jak ubývalo, kovová mystička při mydlení víc a víc překážela, až se nakonec musela odstranit, aby byl zbytek mýdla vůbec použitelný. Ten pak skončil volně ložený na umyvadle. Myslel jsem, že tenhle nesmysl dávno zmizel v propadlišti dějin... *nevi*

hodnocení

2x

Já dávám přednost tekutému mýdlu s pumpičkou. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]