Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dá se nějak opravit drátěná police chrom určená do koupelny, která zrezavěla? koupelny-cz.cz/...
Děkuji za odpovědi. Není problém koupit jinou, ale jakou...aby vydržela déle. Přece nebudu každé 2 roky pořizovat novou. Plast se mi do koupelny nehodí a ani nelíbí. Z jakého materiálu máte police vy? Děkuji.
Jste úžasní, ani jsem nečekal takovou odezvu. Dřevěná se nám nehodí, objednám tu z odkazu rádce \nonek\. Pokud je opravdu z nerezu - bude OK. Díky moc všem, body už nemám, tak alespoň a ještě jednou DÍKY za pomoc.
Je to vlastně dotaz k pokračování debaty o uschovávání kupních dokladů. Tyto "nerezové"kousky prostě po roce a něco začnou rezivět. Jsou to šmejdy, které se draze prodávají. Příští nákup tedy proveďte s uložením dokladu o koupi do kastlíku. Po roce a něco, kdy se rez začíná ukazovat, můžete reklamovat.
Prodejci - výrobci - přímo počítají s tím, že běžný smrtelník si neuchovává doklady o koupi takových předmětů a za rok či dva si je koupí znovu.
Opravit prostě nelze.
my máme dřevěnou polici ... něco jako siko.cz/... - už nevím od jaké šuntové firmy... ale je 5 let stejná.
do koupelny asi modřín... jinak pro inspiraci třeba takovou... drevohracky.cz/...
Papír na letáčku snese všechno - nerez nebo chrom, i ten nerez mi nakonec zrezavěl. Kdo by si 3 roky nechával papír od košíku za 300,- že? A často u těch prodejců jsou texty "drátěná polička" a nebo jen zkratka, o nerezi nic...
Za 10-15 let zkušeností mám v jednom sprcháči plast a v koupelně dřevo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.