Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka nevypouští typ-není flitr na vyjmutí a

Od: vera* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, včera nám začala stávkovat nová pračka, nevypustila vodu, a tak jak jsem zvyklá jsem se pídila po filtru pračky a ouha, zjistila jsem, že nikde po obvodu pračky nejsou dvířka filtru, máme pračku dárkem gorenje w 50100. V manualu jsem také nic podstatného nenašla, zkontrolovala jsem hadici, nezdála se mi přehnutá, nebo někde zablokovaná. Nevíte co s tím, než budu volat sos na opravu?

díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nevypustila jak?Neběželo čerpadlo nebo běželo a voda nevytekla?Díval sem se na tu pračku,ale z fotek není nic vidět.Fitr nebo sejtko určitě někde je.Když neni zvenku,bude uvnitř.Mrkněte se do bubnu,jestli někde na obvodu nemá dvířka nebo nějakou záklopku.Pokud jo,nastavte ji dolů a otevřete,pod ní bude sítko.Je divný,že se návod o tomhle nezmiňuje.

janekkrat*
hodnocení

0x
Tahle pračka má systém diagnostikování poruch. Tedy když má začít vypouštět, nezačne pípat nebo blikat nějaká světýlka na panelu? Pokud ano, zjistete kolikrát. Podle počtu pípnutí zjistíte v manuálu v čem je příčina. Doopravdy nikde není uveden postup čištění sítka.
janekkrat*
Toto je uvedené v návodu, tudíž ta pračka fakt asi nemá otvor na ruční čištění sítka. V pračce je zabudováno samočistící čerpadlo,které při normálním použití spotřebiče není nutnéčistit.Aby jste zajistili jeho správnou činnost,pečlivě vyprázdněte všechny kapsy a odstraňtemince, sponky, šrouby, parátka a pod., kteréby mohly znemožnit správnou funkci čerpadla.Ucpání čerpadla cizími předměty není předmetemzáruky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]