Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam dát poptávku na zedníky

Od: nezednik odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit kam dát poptávku na zednické práce, na který web?

Chtěl bych nahodit sokl RD sanační omítkou, materiál bych si zajistil, stejně tak okopání...

Jak se v současné době paltí zedníci, mají hodinovku nebo od metru, dát zálohu nebo ne?

děkuji za případné rady, dřív jsem si tyhle práce dělal sám, ale bohužel dnes mi neslouží dobře záda

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pokud lze, jen na doporučení známého. Peníze v hodinové sazbě. S trochou práce se často nikomu nevyplatí ani to... Zkusil bych hodinového manžela
doplněno 09.04.18 17:10: Kvalitní zedník má práci tak říkajíc na sezónu. Jeden domek a pár měsíců. Nikdo nechce dělat den, týden... A opravy jsou nejhorší práce. Zadavatel v tom vidí jen trochu práce... Ale když chcete kvalitu, připlatíte si. Můžete oslovit třeba učňák. Ale zedníka si nedovolím doporučit. Snad šikovný důchodce. Zkuste místní hospodu.
doplněno 10.04.18 08:14: Cenu lze posoudit pouze výpočtem na místě. Materiál nikdo neodhadne bez měření. Kdo ano, lže a nikdy bych mu nedal korunu zálohy.
nezednik
hodnocení

na doporučení známého nemá bohužel nikdo čas, trocha práce, no je to tak na 4 dny...

hodnocení

0x

Já jsem poptávala zde: nejremeslnici.nejzona.cz/...

Bohužel to nakonec nedopadlo. Ale zkusit to můžete.

hodnocení

0x

A kde?,Třeba bychom se dohodli!

nezednik
hodnocení

Kousek od Plzně, míchačku na dvě kolečka mám, též mohu dělat přidavače...

Hmm,jste krapet z ruky,jsem Jindřichův Hradec.

nezednik
hodnocení

0x

tak přišla první nabídka, cena za práci 40 - 45 tisíc, za materiál 20 tis. je to celkem 25m, to se mi zdá celkem dost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]