Nejste přihlášen/a.
Dobry den,nenasel by se nekdo kdo by mi alespon orientacne prozradil ceny techto predmetu. znaceny porcelan roayal dux a sklo bez znaceni veci jsou po moji babicce,dekuji vam
Řekl bych že největší cenu bude mít ta zelená váza,(a to řekněme řády stokorun), vypadá jako od Bohemia skla. Tou největší cenou ale bude památka na babičku.
Ten porcelán z 50.let leda pro sběratele. Spousta lidí se toho zbavovalo jako kýč.
Ovšem, vše má nějakou cenu. Záleží pro koho.
to že někdo chce za podobnou sošku 2500Kč neznamená, že to takovou hodnotu má a že to za ní někdo koupí. NIcméně jak už jsem psal, všechno má svého kupce
O ceny starých porcelánových figurek jsem se sama zajímala asi před rokem. Pamatuji si, že na aukru a jiných stránkách se tyto "kýče" poměrně často objevují a zřejmě se i docela dobře prodávají. Teď jsem z Googlu z více nabídek záměrně vybrala nejvyšší požadovanou cenu. Hlavně pro informaci, aby nová majitelka rychle neprodala za 200 Kč, nebo to dokonce nehodila někam do popelnice.
Našla jsem ještě pro orientaci tohle, to se soškám, které máte doma, hodně podobá. Ono bude také záležet na provedení. Ale můžete najít i víc informací. Teď jde o to, jestli to od Vás někdo koupí. Ale pokud se to bude líbit sběrateli, tak máte šanci utržit i víc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.