Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád si nechám poradit. Koupil jsem v JYSKu rolety, které mají mechanismus zacvaknuti za rám okna (bydlím v nájmu, nemohu vrtat do zdí, ani do plastových oken), ale u některých oken mi kvůli šířce rámu rolety nejdou nasadit. Výrobce jinou variantu toho "háčku" nenabízí, tak hledám způsob, jak rolety na okno zavěsit. Alternativní držáky nesedí na můj průměr trubky, se 3D tiskárnou nikoho neznám. Nezdá se mi ale, že jsem jediný člověk, který se s tímto problémem setkal - poradíte někdo?
Předem děkuji,
Martin
jedině tak improvizovat "naprasáka" - uřezat ten kraj a nechat "Elko" - přilepit... třeba bude stačit oboustranná lepící páska - to elko by mohlo u zavřeného okna dobře držet
Původní držák upravit zkrácením toho "praporku", který teď nelze navléct na rám. Nová délka praporku musí odpovídat síle úhelníku (viz. dále)
Sehnat jakýkoliv úhelník, zkrátit a rozřezat dle náčrtu. Původní držák spojit s úhelníkem (pravděpodobně slepit, ale taková dvojka, trojka šroubek se zapuštěnou hlavou by se tem vešla).
Doufám, že je to z té neumělé malůvky pochopitelné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.