Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrovnávací přechodová lišta

Od: zoozahada® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

dělal jsem si v obývacím pokoji vinylovou podlahu. Nyní je podlaha v obýváku cca o 1 cm vyšší, než je dlažbová podlaha v kuchyni. Koupil jsem si přechodovou narážecí lištu. Otázka zní: Kolik narážecích hmoždinek bych měl použít do 80cm dlouhé lišty (mezi 80 futra)? Děkuji za případné odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Já dával 4, po cca20cm.Hlavně opatrně natloukat já jsem si jeden docela zdeformoval a poté raději lepil na mamuta*smich*

doplněno 02.04.18 15:32:

Krtku kdyby tu podlahu o 1cm zvedl tak by teď měl schodek 2cm;)

hodnocení

No právě, mám strach, že čím jich dám více, nechytnu, aby byly v lajně a potom hrozí zničení lišty.

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, položte tu lištu na podlahu (tam, kde potom bude trvale) a podívejte se, jestli je rovná a "neodfukuje se" na některém místě. Na rovnou bych použil tři hmoždinky (střed a oba konce) a jestli je prohnutá či "odfouklá", tak čtyři hmoždinky, aby se srovnala. Zdravím!

krtek66
hodnocení

0x

a proč jste při pokládání vynilové podlahy v obýváku tu podlahu o ten 1cm nezvedl např. pomocí hobry? Jinak na 80cm stačí 3 ..

hodnocení

Protože bych ji měl pak vyšší o 2 cm.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]