Nejste přihlášen/a.
Já mám hadici delší a měla jsem pocit, že z ní jde smrad, i když filtr byl čistý. Koupila jsem v železářství hadici novou. Změřila, koupila. Sňala jsem stahovací kroužky za pomocí šroubováku, starou vytáhla a vyhodila, novou hadici nainstalovala a kroužky zase, na obou koncích, stáhla. Taková částka to zase nebyla, že by to peněženka nesla špatně.
Mi velice často nezbylo, než na to přijít. Než bych hledala v seznamech, doprošovala se, pak nevěděla jak je to s placením a kdysi mě ještě řemeslník plácal po zadku a prý? "Paninko, není vám smuto?", vypil kafe, snědl buchtu a řekl si o 300kč, i když nemusel vyměnit díl, ale stačilo ventil pootočit. A teď, mladí jsou furt v kalupu a já jsem ráda nezávislá.
A tož tak. Krásné Velikonoce i vám.
babkazov- tady se pozná šikovná ženská. Kdy můžete nastoupit do firmy?
záleží na tom jaký máte typ pračky. U některých musíte rozebrat plechy a hadice je napojena na čerpadlo. Také jsem se setkal s atypy kdy byla hadice na konci hodně rozšířena ( u napojení na čerpadlo) a nešla běžně sehnat.
Přeji pěkné Velikonoční svátky
Není jen ucpaný filtr na samotné pračce? Ta malá dvířka většinou zepředu pračky vpravo dole?
Jestli je možné hadici odpojit, tak mechanicky prošťouchnout, tuhým drátem, tyčkou... čímkoliv co najdete doma, případně připojit třeba na sprchu a prorazit tlakem vody.
Jestli hadici nedokážete odpojit a máte ji připojenou k pračce, pak při troše štěstí pomůže dlouhý drát s háčkem, ale na to bych nevsázel. Opatrně s litím louhu a podobných věcí do samotné pračky. Není nerez jako "nerez".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.