Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obezdívka geberitu

Od: berusska* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jak je to s obezděním geberitu.

Měla jsem doma už spoustu řemeslníků a každý trvá na něčem jiném. A proto se ptám:

Je nutné mít v obezdívce u geberitu odvětrávací otvor s mřížkou?

Děkuji mnohokrát za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Co si mám představit pod pojmem geberit? GEBERIT je výrobce sanitární techniky. Blíže specifikujte - vana, klozet, bidet ...

berusska*
hodnocení

Dobrý den, omlouvám se, že jsem to blíže nespecifikovala. Myslela jsem wc. Děkuji.

slonbonjohn*

Konkrétně se vám asi jedná o zazdění splachovače, že? Asi záleží na tom, jak velký prostor je za zdí, zřejmě kvůli tomu, že se splachovače rosí. Nejsem stavař a toto mě vyplývá z logiky věci. Zkuste ještě počkat na vyjádření zdejších odborníků.

technikjirik*
hodnocení

0x

větrací mřížku dávat nemusíte pokud k tomu není důvod daný vyjímečnými okolnostmi Takové okolnosti můžou nastat sned jen v případě že přívod vzduchu je řešen přes stěnu u které je modul instalován, ale i tak si vůbec neumím představit proč by kdo chtěl trvat na větrací mřížce. Modul sám je izlován polyuretanem nebo polystyrenem takže se rosný bod neprojeví. Doporučuji zelený SDK. pokud je samostatně stojící. Pokud je modul zavěšený pak doporučuju obezdění přesnou tvárnicí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obezdění geberitu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]