Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WiFi na chatě

Od: dadla* odpovědí: 6 změna:

Potřebuji radu na co nejlevnější wifinu na chatě.Mohla bych se připojit přes UPC wi-free,ale jenom pokud někdo v okolí bude mít UPC-což nikdo nemá.Data na mobilu mám 500mb-to je málo.Jezdím tam na víkendy od května do září a týden na dovču.Když jsem se na wifinu ptala,tak mě řekli,že to nainstalují,ale celoročně,což já nechci platit,když tam dalších 7.měsíců nejsem.Takže pokud máte někdo zkušenost,jak to nějak udělat na těch 5.měs.co tam jezdím,byla bych vám moc vděčná.Třeba to nějak jde,ale já se v této věci vůbec nevyznám.Moc díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwq
hodnocení

2x

A právě na tyhle případy existují LTE/3G modemy. V kombinaci s "předplacenkou" s datovými službami se lze připojovat do internetu dle libosti a peníze jsou vynaloženy efektivně.

hodnocení

1x

Dnešní chat s O2

Dobrý den, s čím Vám můžeme pomoci? Pro rychlejší vyřízení požadavku si, prosím, připravte číslo linky.
15:18
dotaz

Internet na chatu na půl roku (každý rok duben až září); je taková možnost?
Nebo musím hledat jiného poskytovatele...?
Děkuji

odpověď

Dobrý den, můžete si pořídit službu bez závazku a vždy ji zrušit až ji nebudete potřebovat. Cena služby bez závazku je však o 150 kč vyšší.

dotaz

15:22
Pouze tato možnost?
15:22

Ano, závazky na půl roku nemáme.

Tolik O2,...zkuste dalšího, třeba T-mobile, Vodafone...nevíme, kde máte chatu a jestli jsou tam i poskytovaté wi-fi, se kterými by se šlo dohodnout na půlročních úvazcích...tarify O2 zde, ke konci stránky

doplněno 29.03.18 18:16:

Být vámi, zkusil bych kontaktovat tynec.net; případně ještě Wifcom nebo ComproNet, odsud

dadla*
hodnocení

Díky za info,chatu mám v Chrástu nad Sázavou/Týnec nad sázavou/okr:Benešov

hodnocení

0x

U nás funguje provider, který umožňuje placení wifiny po měsících. Má ji soused, já mu platím půlku, vždy kolem půlky dubna to přihlásí většinou do půlky října (lze domluvit i jnak). Smlovy je trvalá, připojení jen na zaplacenou dobu. Jen pro zajímavost, platím 1.000,-Kč za půl roku;)

dadla*
hodnocení

díky za info,to by mě a sousedovi vyhovovalo taky.Zjistíme možnost.

h75®
hodnocení

0x
Já myslím, že nejlevněji vyjde místní wifi s nejnižším tarifem. Byť zaplatíte i prázdné měsíce. U LTE modemu narazíte vždy na limit FUP, po kterém už cena letí hodně nahoru. Tohle je spíš tam, kde není možnost wifi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]