Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych uložit na několik let talíře, hrníčky, skleničky. Můžu vše zabalit
do novin, neobtiskne se tiskařská čerň nebo musím koupit bílý papír? Děkuju.
4x
Já bych rozhodně volila noviny. Nádobí v novinách u nás přežilo bez úhony od roku 1995 dosud a určitě přežije i dál. Jako bonus je při rozbalování si ty noviny pročítat
. Jistě má vliv prostředí, kde bude nádobí uskladněno. Předpolídám, že v suchu. Igelit (nevím jak bublinky) se časem může přilepit nebo rozpadnout. Ale zase - vliv vnějšího prostředí hraje velkou roli.
2x
Dobrý den, s tou černí nevím, ale já bych na toto koupil raději bublinkovou fólii, která nevlhne a ani ji nežere nějaký hmyz. Zdravím!
0x
Také jsem pro, zabalit do novin, nebo letáků. Já mám například sklo a porcelán /navíc a zděděný/ v regálu ve sklepě a jenom se na něj práší.
Občas do sklepa sejdu, nějaký kus vynesu nahoru a doplním právě rozbitou věc. Tedy nekupuji nic nového, pouze nahrazuji.
Děti to stejně, až přijde smrtka, vyhážou na valník.
Misi - paní bude ukládat na několik let, tak zatím tohle neřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.