Nejste přihlášen/a.
Chtěla bych uložit na několik let talíře, hrníčky, skleničky. Můžu vše zabalit
do novin, neobtiskne se tiskařská čerň nebo musím koupit bílý papír? Děkuju.
Já bych rozhodně volila noviny. Nádobí v novinách u nás přežilo bez úhony od roku 1995 dosud a určitě přežije i dál. Jako bonus je při rozbalování si ty noviny pročítat . Jistě má vliv prostředí, kde bude nádobí uskladněno. Předpolídám, že v suchu. Igelit (nevím jak bublinky) se časem může přilepit nebo rozpadnout. Ale zase - vliv vnějšího prostředí hraje velkou roli.
Dobrý den, s tou černí nevím, ale já bych na toto koupil raději bublinkovou fólii, která nevlhne a ani ji nežere nějaký hmyz. Zdravím!
Také jsem pro, zabalit do novin, nebo letáků. Já mám například sklo a porcelán /navíc a zděděný/ v regálu ve sklepě a jenom se na něj práší.
Občas do sklepa sejdu, nějaký kus vynesu nahoru a doplním právě rozbitou věc. Tedy nekupuji nic nového, pouze nahrazuji.
Děti to stejně, až přijde smrtka, vyhážou na valník.
Misi - paní bude ukládat na několik let, tak zatím tohle neřeší.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.