Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ocenění porcelánu

Od: evickakral* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Ráda bych zjistila cenu tohoto egyptského porcelánu od Fathi Mahmoud. Na zahraničních e-shopech jsem našla tento porcelán s jiným motivem za velmi vysokou cenu, a tak bych si to chtěla potvrdit. Poradíte, prosím?

Ocenění porcelánu
Ocenění porcelánu #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Našla jsem tyto stránky - Ebay..Zřejmě je znáte *nevi*

Porcelán je nádherný.Asi si také koupím :)

Drahý? Nepřijde mi.

Mrkněte : ebay.com/...

evickakral*
hodnocení

Moc děkuji, pomohla jste mi :) Hledala jsem na jiných stránkách, ale tyto ceny jsou podobné. Nezdálo se mi, že by samotný podšálek stál kolem 300Kč. Nejsem si pořád jistá, kolik bych za tento šálek s podšálkem měla chtít :)

Podívejte se na ten Ebay.
Celou čajovou sadu /tedy bez konvice/prodávají v přepočtu za nějakých 1028 korun.
---
Povím Vám,tak nádherný kousek bych nikdy neprodala.
evickakral*
hodnocení

Za tyhle 2 věci 1000Kč? :-D Mám toho více, tak to jsem asi boháč :-D Ale zase si říkám, kdo to koupí ..

evickakral*
hodnocení

Nebo jste čajovou sadou myslela 6x šálků a 6ks podšálků? *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]