Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trouba Fagor 2H-414

Od: dana* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám typ vestavné elektrickétrouby Fagor z roku 2014, nedoléhají dvířka a špaatně peče, rozhodla jsem se ji vyměnit. Seženu ještě stejný typ? Mám to s konbinací i se sklokeramickou deskou, která je na plyn a ta je v pořádku.

Fagor 2H-414.

Poraďte mi. Děkuji Červinková Dana.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vážená paní Červinková. Obávám se, že konkretně tento typ trouby není ani z roku 2014 a nový neseženete.

My ho máme 16 let a horní deska má 4 plynové sporáky. / Sklokeramická deska je něco jiného - je na elektřinu. /

Ano - špatně těsní trouba, opaluje ovládacíknoflíky. Je nutno vyměnit těsnící gumu a přihnout panty / to nám udělal servis /

Výměna trouby za jinou a ponechání plynové desky není možné vzhledem k integrovanému ovládání.

Poraďte se s odborníky ale budete muset vyměnit oboje.

Hezký den.

ctvrteckova
hodnocení

0x

Dobrý den paní Červinková, máte stejný typ trouby jako já. Nemáte náhodou k dispozici k této troubě manuál? Taktéž ji potřebuji po 18 letech perfektní služby vyměnit, ale neznám rozměry (v x š x h). V obchodech jsem byla upozorněna, že firma Fagor měla pro vestavěné spotřebice specifické rozměry. Trouba byla součástí kuchyně na zakázku, firma již neexistuje a nedala nám při dodání žádný manuál.

děkuji za pomoc Čtvrtečková

kouril

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak jste tehdy vyřešila problém s výměnou trouby? Sehnala jste jiný nový model, který seděl bez větších zásahů do linky, nebo jste musela třeba řešit i výměnu linky? Mám stejnou troubu a budu nyní nucen řešit výměnu ale nevím za jaký typ. Děkuji Vít Kouřil

jakub99
hodnocení

0x

Velikost trouby je 59,5x51,5x59 cm (velikost varné desky je 56+2x56+2x3 cm)

mirkasobotkova
hodnocení

0x

Dobrý den,potřebuji vyměnit troubu Fagor 414 za novou,prosím který model tam jde bez úpravy ,mám to zabudované v celé kuchyňské lince a na webech jsem nenašla stejné rozměry.Děkuji

kouril

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda jste už měnila onu troubu a když ano, za jaký konkrétní typ? S pozdravem VK

milena
hodnocení

0x

Dobrý den, troubu Fagor jsem vyměnila za troubu značky Bosch bez problémů.Nebyly potřeba žádné úpravykuchyňskě linky.

vit*

Dobrý den, chtěl bych moc poprosit, zda by jste mohla napsat i za jaký konkrétní model Bosch "označení" jste troubu měnila. Děkuji

mirekkmenta
Jaký typ jste prosím koupila?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]