Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám typ vestavné elektrickétrouby Fagor z roku 2014, nedoléhají dvířka a špaatně peče, rozhodla jsem se ji vyměnit. Seženu ještě stejný typ? Mám to s konbinací i se sklokeramickou deskou, která je na plyn a ta je v pořádku.
Fagor 2H-414.
Poraďte mi. Děkuji Červinková Dana.
Vážená paní Červinková. Obávám se, že konkretně tento typ trouby není ani z roku 2014 a nový neseženete.
My ho máme 16 let a horní deska má 4 plynové sporáky. / Sklokeramická deska je něco jiného - je na elektřinu. /
Ano - špatně těsní trouba, opaluje ovládacíknoflíky. Je nutno vyměnit těsnící gumu a přihnout panty / to nám udělal servis /
Výměna trouby za jinou a ponechání plynové desky není možné vzhledem k integrovanému ovládání.
Poraďte se s odborníky ale budete muset vyměnit oboje.
Hezký den.
Dobrý den paní Červinková, máte stejný typ trouby jako já. Nemáte náhodou k dispozici k této troubě manuál? Taktéž ji potřebuji po 18 letech perfektní služby vyměnit, ale neznám rozměry (v x š x h). V obchodech jsem byla upozorněna, že firma Fagor měla pro vestavěné spotřebice specifické rozměry. Trouba byla součástí kuchyně na zakázku, firma již neexistuje a nedala nám při dodání žádný manuál.
děkuji za pomoc Čtvrtečková
Dobrý den,potřebuji vyměnit troubu Fagor 414 za novou,prosím který model tam jde bez úpravy ,mám to zabudované v celé kuchyňské lince a na webech jsem nenašla stejné rozměry.Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.