Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz, máte prosím někdo zkušenosti, když Vám fy zasklí balkony nebo lodžie, zda Vám i zajistí znovu přidělání lišt na prádlo a kolik to stojí? Po zasklení lodžií nebo balkonů nevidím na nich nikde už věšet prádlo, což je mi divné. Nebo máte vyloženě špané zkušenosti s některou fy která to provádí. Mají nám zasklívat balkony jako společenství vlastníků fy I-nova.cz - máte s touto fy nějaké zkušenosti, nikde jsem nenašla žádné recenze a na e-mailové dotazy mi nedopovídají
Škoda, že nemají vrátného, ten vždy věděl vše)
Tohle je individůální.Tipuji,že máte i zatepleno,pokud děláte lodžie?No a do zateplení se nesmí svévolně zasahovat (věšáky,antény apod.)My jsme třeba OSBD a tyhle zásahy schvalují technici.Vy jako SVJ si musíte zjistit zda to firma provádí a také si zjistit od firmy co prováděla zateplení,zda se na to nevztahuje záruka.
Jinak každý dům má místnost-sušárnu,někdy i dvě,tři.Pokud jí nemáte museli jste si schválit jiný účel těhle/této místnosti a máte smůlu,jedině si sušárnu znova odhlasovat.Na velké prádlo je to nejlepší a na drobnosti stačí i rozkládací sušák na balkoně.Tak to řeší většina lidí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.