Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bosch EasyCut

Od: rumicek® odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, máte někdo zkušenost s pilou Bosch EasyCut 12? Chci si ji koupit na větve, uříznout prkýnko a podobné práce kolem domu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No je to maličká řetězová pila. Ne že by to neřezalo, ale na haluze a pod mám klasickou řetězovku s elektropohonem, na truhlářské řezání maflíka, kmitku, pokosku a pod. Trošku mi uniká těžiště použití tohoto strojku. Ale řežeto, to zase jo. Jiná otázka jek, kdo a jak ten pidiřetízek nabrousí.

hodnocení

Ty pily, co uvádíte, mám taky. Jenže nějak už ztěžky:) A mají otravné kabely. Na zkrácení jednoho prkýnka zas užívám klasickou ruční ocasku. No a doufám vše řešit touhle lehounkou nanořetězovkou.

To už mi přijde praktičtější nějaká aku ocaska, třeba

jadal.cz/...

a dělají to i Bošáci

hornbach.cz/...

ovšem jak už jsem psal - ono to bude tak jako tak šmrdlátko, ovšem ta ocaska je praktičtější díky jednoduššímu nástroji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]