Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WC mísa - typ

Od: marwell odpovědí: 17 změna:
Ahoj radcove,
Jak se rika tomuto typu wc a kde jej koupit? (Aby bylo mozne se podivat, co jsem vytvoril) :)
Dekuji vsem

WC mísa - typ

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hubas*
hodnocení

4x

Klozet s plochým splachováním (tzv. se zrcadlem, nebo dříve označené názvem panama) znamená, že ve vnitřním prostoru mísy má keramickou plošku, níže vodní hladinu a zavodněný sifon (odvod do kanalizace). WC mísa s plochým splachováním je vhodnější pro optickou kontrolu stolice. Použití je zejména v nemocnicích, školkách a domácnostech. Nevýhodou je volné šíření zápachu. Cena WC mísy s plochým splachováním bývá vyšší než u hlubokého splachování.

pecenkav*

Pošli sem odkaz, a hlavně aby to byl kombik

hodnocení

3x

je to wc mísa s plochým (zrcadlovým) splachováním a říká se jí panama a dělají se pořád jen jsou dražší jak s hlubokým splachováním

hodnocení

2x

doplněno 24.03.18 19:26:

Zas pozdě*zed*,ale já hledal obrázek*smich*

doplněno 24.03.18 19:48: Tak otázka zněla: Jak se rika tomuto typu wc a kde jej koupit? (Aby bylo mozne se podivat, co jsem vytvoril). A to je ten klozet s plochým splachováním.Ale je fakt že v kombíku už se moc nedělá,asi jenom ten Laufen*nevi*
WC mísa - typ #2
pecenkav*

Tohle neni kombik

rqwq
hodnocení

1x

Ahoj Marwelli, vidím v tom problém, něco, co Ti prodejci neřeknou. Myslim, že panama neni kompatibilní s typem WC kombi. Netvrdim, že se to nedá sehnat, protože když to spotřebitel poptává, najde se někdo, kdo to prodá. "Starý" systém s nádrží u stropu kde po zatažení za splachovadlo vysvištěl kýbl vody z výšky metr padesát byl něco jiného, voda nejen že shodila nadílku a dopravila ji přez sifon, ale i omyla celou mísu tak, že nebylo třeba nic dočisťovat. U kombi hrozí vícepráce.

pecenkav*
hodnocení

0x

Nevim, jestli v nějakém OBI, tam já ale tyhle věci nekupuju a v normálním obchodě už nejsou značkový už asi 20 let.

doplněno 24.03.18 19:29:

Dotaz je na kombíka se zrcátkem, hoďte sem kdyžtak odkaz, zajímalo by mě kdo je ještě dneska dělá.

u mě máš odkaz na kombíka

pecenkav*
24.03.18 20:03

Dík

hodnocení

0x

Znám to pod názvem "WC kombi"...třeba toto...a koupit lze skoro všude, kde prodávají "sanitu"

doplněno 24.03.18 19:39:

Beru zpět, díky za upozornění...

nonku prominte ale tazatel se ptá na wc s tou ploškou typ panama vy jste mu dal odkaz na hluboké splachování

pecenkav*

Tak zrovna ten tvůj odkaz je zrovna na obyčejný kombik a ne se zrcátkem.

lucie*
hodnocení

0x

Co si pamatuju z hodin dílen TZB,tak dodnes slyším učitele*smich*jak mám vykládal"toto je wc s vysokým vodním polštářem"neboli wc s mělkým vodním polštářem(s mělkým splachováním)

Klasické wc bez"odpočívadla"pro výkaly se nazývá wc s vysokým vodním polštářem.

doplněno 24.03.18 19:51:

oprava*alene*:...bez"odpočívadla"pro výkaly je s hlubokým vodním polštářem.

doplněno 24.03.18 20:00:

...říká se tomu různě,vše je správně... zachody.heureka.cz/... tomu domácky říkali záchod s odpočívadlem:-D

vernon
Je to tzv. "hajzl s heliportem" :-D A mít doma tento typ klozetu, je za trest... :-D

tomas11*
hodnocení

0x

neříká se tomu dnes ploché splachování _?

koupelny-online.cz/...

krtek66
hodnocení

0x

instalatéři tomu říkají "balkon"...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]