Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zas mne to chytlo. Blíží se léto a tak mne napadlo, že bych si mohla pořídit zahradní sprchu. Našla jsem tuhle .
Co vy na to? Myslíte, že to je dobrý kup? Nebo byste koupili něco jiného? Díky.
Přečti si recenze tuhle sprchu! Osobně bych si ji nekoupil.
Proč kupovat předražené věci, když jde koupit levně a se stejným účinkem? Letos na zahradu nainstaluji solární sprchu, která má dostatek vody a uspokojí mé potřeby, a na zimu ji uschovám do šuplíku od stolu.
Barbakan, já je četla. Je jich tam hodně. Četla jsem hlavně ty, které byly vloženy v 8 až 9 měsíci. Ti už měli vyzkoušeno. A spíše ji hodnotí kladně. Tak proč bys nekoupil? Akorát někdo píše, že je tam málo té teplé vody. To by se mi nelíbilo, protože bych se chtěla sprchovat venku hlavně navečer, takže to by mi vadilo. Ale díky za odpověď.
Zdravím loni manželka koupila tu sprchu z moutfieldu stála kolem 4500 Kč má objem 35 litrů a jsme s ní spokojení sprchu s menším objemem bych nebral raději připlatit a mít víc teplé vody objem ničím nenahradí
Standard Teraz stojí 4890
Tak jsem ji našla, podle litrů, které uvádíš. Ale recenze se s tou první shodují. Je to také z plastu a také dost lidí píše, že i po vypnutí chvíli protéká voda. Také někteří že je nestabilní a někteří, že se voda dostatečně neprohřeje. Ale to chápu, co člověk, to jiný názor. Já jsem sama a chtěla bych ji spíše na umytí, když jdu ze zahrádky, kde se vrtám v zemi. No tak já si to ještě rozmyslím.
Pěkný den, suzy.Taky bych volila solární sprchu s větším objemem zásobníku alespoń 35lt. My máme na chatě UNO 35, kopili jsme ji na hawaj.cz/... za 3199,-KČ s dopravou zdarma a jsme spokojeni.
Pokud někdo v recenzi napíše, že málo hřeje, tak ji má umístěnou na nevhodném místě, kde na sprchu slunce moc nesvítí.
To není dobrý výběr. Voda se lépe ohřeje solárním podstavci sprchy než v svislém těle. 5 let ke spokojenosti užíváme sprchu podobné této bazenyshop.cz/...
jenže u nás sprcha má ještě navíc ruční sprchu ,kterou používám na napuštění teplé vody do nádoby, kyblíku na zeleninu atd. Jsou i sprchy, které mají horní sprchu + ruční sprchu + kohoutek v úrovní kolen na napuštění vody.
Přívodní hadici máme schválně 20 m dlouhou a v té se ohřeje také voda. Pro nás dva ideální podvečerní koupání zdarma.
Koukala jsem na obě, které mi doporučujete. Ta co ohřívá v tom spodním odstavci se mi docela líbí, připadá mi stabilní tou váho vody. Já viděla tuhle, ale teď ji momentálně za tuhle cenu nikde nemají. Ale nikde na ni nemůžu najít recenzi. Jen jednu a tam paní psala, že voda prý smrdí. Ale ty recenze se musí brát opravdu s rezervou. A právě já ji chci na to večerní mytí venku. Jsem na jih a svítí sem celý den slunce, takže s ohřevem určitě žádný problém.
Nějaké recenze jsou tady : bazenove-sprchy.heureka.c/...
Tak přidám 20 litrovou levnější, recenze jsou vcelku dobré. mountfield.cz/...
Tedy doufám, že ta akční cena neplatí jen dnes.
An, ale to je ta, kterou uvádím v otázce hned nahoře . Vlastně právě kvůli ní jsem založila tuto otázku. Teda téměř stejná, tahle je o stovku dražší, ale bude to jinak úplně stejné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.