Chceme zasklít lodžii. Bydlíme v Ostravě a při návštěvě stavebního úřadu paní oznámila, že tohle nedělají. Byt máme v osobním vlastnictví a byt je nyní pod správou společenství vlastníků jednotek. Jak tuto situaci řešit? Děkuji
Jestli to dobře chápu, chce před stavajici zábradlí udělat jiné se zasklením (např connex) zakončené madlem a na to horní zasklení bezrámové např, typ vista, Ano toto je možné a běžně se to tak dělá-
Na strankách alumistr.cz/... (dodavatel zaklivacích systemu) si mužete vybrat firmu která se timto zabýva, kvalitní firma zajisti i staticky posudek pokud je vyžadován stavebním uřadem.
Najděte si firmu co to dělá. Například v Zikádu jich je dost. Já osobně bych nezasklíval. Všude kde to znám se stal z balkonu akorát sklad. A taky to ubere světlo.
Zadejte si do vyhledávání - Jiří Froněk - CATR. Mám od nich zasklený balkon již několik let a jsem velmi spokojená. Nezapomeňte si předem vyřídit všechna povolení. I toto mi ta firma za poplatek vyřídila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.