Nejste přihlášen/a.
dobrý den
lze někde levně sehnat chromové (nebo jiné?) tyče co se používá na botníky do předsíní? Chci si udělat sám podník a sháním takové nějaké tyče, průměr cca 12mm,
děkuji za rady
Tak nevím. Buď chcete chromové tyče nebo černé. Pokud černé a uvažujete o nastříkání sprejem, tak skočte do nejbližší prodejny hutního materiálu, nechte si říznout černou kulatinu, obruste, odmastěte a stříkněte na černo. Chromové tyče / trubky budou hůř dostupné. Já koupil v kauflandu v akci 2 botníky za směšnou cenu, bočnice zahodil a použil pouze ony trubky (stavitelné na šířku). Něco na tento způsob. Ovšem na sedací botník je ta délková stavitelnost nadbytečná.
Jestli tam chcete dát tu "papírovou"trubičku v ceně 29 Kč/140cm, tak Vás předem lituju. Neměl jsem to v ruce, ale předpokládám, že za tu cenu je to kus tenkostěnného plechu. Nepůjde to ani řezat (hrozí deformace), ani lakovat. To bílé navrchu je prášková barva, tj. plast. Barva ve spreji na tom drží mizerně. O únosnosti mám rovněž pochybnosti
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.