Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebujeme srovnat výšku betonových schodů, tak aby každý schod byl stejně vysoký. Na některých schodech bude nutné dolít až 5 cm materiálu, jinde jen cca 2 mm. Vybral jsem materiál Cemix 151.
Jak připravit stávající povrch? Mám ho zdrsnit nebo nechat hladký? Pro příklad jsem jeden zdrsnil viz foto. Přikládám také foto nezdrsněného schodu.
Na co si dát pozor? Máte někdo zkušenosti s tímto problémem?
Děkuji a přeji všem pěkný den
P.
povrh drsný, čistý odmaštěný...správně zabednit a pak vylít a srovnat hladítkem...jednoduché
Děkuji za rychlou reakci. Co se myslí přesně tím "drsný"? Mám tam udělat pár rýh kangem nebo to celé rozvrtat?
No, jako sklinka to není. Povrch je z betonu, který není ničím ošetřen a byl zbroušen diamatovým kotoučem. Už jednou mi to srovnávala firma - použili materiál za 30 tis. Kč (SIKA), celé to rozpraskalo a při poklepu na novou vrstvu se ozýval dutý zvuk. Adhézní můstek prý použili. Takže jsem se rozhodl to udělat sám...
Jistota,že nalitý beton bude držet,je malá.Proto bych schody obložil dřevem a výšku nastavil různě silnými prkny.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.