Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Finančně dostupná protihluková opatření

Od: pavelpav* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, navazuji na moji předchozí otázku týkyjící se hluku z kotelny - technik firmy, která je zodpovědná za chod kotelny v domě nemá velký přehled o materiálech neboť navrhoval, aby se hluk odizoloval tak, že se na strop nad čerpadlo přidělá polystyren, jenže ten ale hluk netlumí vůbec nebo tlumí jen nepatrně. Můžete mi prosím poradit konkrétně izolaci, která ztlumí hluk, finančně přiměřenou izoaci (desku nebo jiný materiál) kterým bych podložil trubku, na které je položeno to menší čerpadlo a také dole na podlahu, do které je bez podložky přiděláno čerpadlo na čtyřei železné podpěry, plus jakou konkrétně dát izolaci za dva kotle, které jsou přišroubováý přímo na zeď, všechny vibrace ze dvou šerpadel a dvou kotlů jsou přímo do konstrukce domu do zdí a podlahy, jaký pouřít materiál na odizolování? Můžete mi prosím poradit jaký na to vše použít materiál? Děkuji předem za pomoc a radu.

Finančně dostupná protihluková opatření
Finančně dostupná protihluková opatření #2
Finančně dostupná protihluková opatření #3

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Hluk,který přenáší konstrukce budovy,nelze odstranit.

JABRAKA

pavelpav*
hodnocení

Jabraka, Jak to myslíte? vždy lze něco udělat. V tomhle případ přeci lze odizolovat zdroje hluku, tzn čerpadla a kotle, která jsou bez izolace zapoštěníé přímo do podlahy či do stěny kotelny. Můj dotaz je na materiál, kterým lze podložit podpěry čerpadel a kotlů. Jaký použít materiál a jakou šířku by měl materiál mít?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]