Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydroizolace pod obklad/dlažbu

Od: marek87* odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,
jakou byste použili hydroizolaci pod dlažbu a obklady v koupelně a kuchyni z nabídky stavebnin DEK.cz?
Předem děkuji za doporučení.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejdřívě si odpovězte, zdali je tam potřebná a proč. Když zjistíte, že dlažba i obklad je porézní, voda proteče zkrz obklad, spráry a dlažbu, tak jí tam jdejte.

Pokud zjistíte, že to opradu není třeba, páč obklad a dlažba je glazovaná a nepropustná, že se nejedná o bazén s tlakovou vodou, tak jí nedáte, jako já, a několik místních rádců.

Vše je o penězích a vědomostech. Kam vyteče voda, když v koupelně uděláte 1,5 cm vody? Přes dveře jinam?

hodnocení

1x

já,žádnou,proč

marek87*
hodnocení

zak*
hodnocení

0x

Při nedávných obkladech jsem použil Ceresit CL 50. Do koutu pásku Ceresit CL 82. Co se týče nanášení tak pouze kleťákem, šťetcem nemáte šanci. V koutech si udělat hezky pravý kout, aby to nedělalo potíže při dlažbě.

marek87*
hodnocení

ok, díky moc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]