Nejste přihlášen/a.
Ahoj,konečně jsem se dostal k renovaci koupelny. Mám možnost získat odpadní trubky o průměru 110mm téměř zadarmo. Otázka zní,bude to stačit? Potrubí bude na ležato s předepsaným sklonem 3% o délce 11 metrů. Do něj by bylo zapojeno 1x WC,2x umyvadlo a 1x vana.
Díky moc všem
Jak už psal přede mnou, bude to stačit, ale taky potom pozor na to, jaké jsou to materiály, abys je uměl správně spojovat a nevyrobil sis nějaký problém do budoucna
To jsou HT, tak ty jenom do těch spojů přes gumy, to je potom v pořádku.
Zdravím, já osobně bych dal posledních 5 m průměr 125. Umyvadla v 50 a pokud to je dvojumyvadlo , tak propojuji odpady před výustkem ještě mezi sebou -takový bajpas. Na vanu dávám odbočku 110x 75 a část táhnu ještě v 75. Samozřejmně nezapomeň na přivzdušnění ( odvětrání) odpadu. Pokud budeš dělat odvětrání koupelny , tak popřemýšlej o odvedení kondenzu do odpadu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.