Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Manželka mě chce nechat zapsat do katastru nemovitostí - nyní je rodinný dům napsán jen na ní. Ale protože do domu investuji dost času a práce a ještě se dělat více úkonů bude tak aby to bylo nějak rovnovážně rozděleno.
Nemáte zkušenost co to obnáší - jak složitá je to procedura? Poplatky? Výhody nevýhody význam?
Děkuji
Tady najdete, co by tomu zápisu mělo předcházet. Myslím, že je to poměrně vyčerpávající, jen chybí poplatek za zápis do KN, který činí 1.000,-Kč.
Včera a minulý týden jsem byl na katastru v Pardubicích, měli puštěnou televizi, kde ukazovali co a jak vyplnit. Stále odkazovali na jejich stránky, nahlizenidokn.cuzk.cz/...
kde je vše podrobně uvedeno, Vše doma stáhnete, vyplníte v poči vytisknete a doáte do podatelny.
Přesný návod pro Vás, krok za krokem Vám nedám, páč jsem to nedělal posledních 20 let.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.