Dobrý den.Rád bych našel odpověď na otázku,která mě právě pálí.Takže může mi někdo poradit? Otázka je:Na jakém pozemku mohu stavět.Kromě stavební parcely.Ptám se na pastviny,ornou půdu,les.. dá se např.při vlastnictví lesa postavit srub,nebo tábořiště pro trampo s možností přespání? A co louka.Vlastnictví louky.Stavba námořních kontejnerů,nebo stavebních buněk ve velikosti patrového domu s parkovištěm,nebo zahradou.U veškerých pozemků samozřejmě počítám stavby bez pevných základů.Děkuji.
Pokud chci postavit dům,musím vyjmout plochu pro stavbu z původního účelu.Tedy z původní louky bude zase louka s vyčleněným místem pro stavbu,.Když jsem získal pozemek v zahrádkářské kolonii,pro stavbu chatky mi museli vyjmout místo 5x5m na stavbu chatky a toto místo dostalo svoje parcelní číslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.