Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak spravit zvlněné parkety

Od: leri® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,měli jsme v bytě havárku s vodou, zvlhly nám parkety a podlaha z parket

se zvedla. Půjde spravit tak, že se zvlněné parkety rozeberou, poté znovu složí a

podlaha by se vybrousila? Nebo je nutná výměna podlahy v celé místnosti?

To zvlnění není v celé místnosti, jen v části - kousek. Děkuju za radu.

A kolik, myslíte, že by ta oprava stála?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbakan*
hodnocení

1x

Nepíšeš, jak velká plocha je zvednutých parket, ale osobně bych parkety rozebral a přeložil. Ptáš se na cenu, ale opět neuvádíš plochu od které se odvíjí cena.

hodnocení

1x

Kdysi dávno se mi to stalo taky. Asi 2 metry čtvereční se zdvihly a skříň se vzpříčila o strop. Rozebral jsem je, zatížil a nechal proschnout. Po složení už to ale nebylo ono. Byly tam mezery.

jenda2*
hodnocení

1x

Tento problém jsem viděl na základní škole, kde byla tělocvična pod úrovní terénu a vlhko zvedlo parkety jak vlny na moři. Sušili to ale nebylo to možné opravit. Vlhkostí se změnil jejich rozměr. Když je rozeberete a necháte pomalu vysušit, nebudou stejné. Rozebrat a znovu složit nejde, pokud jsou vlhké. To je zbytečná práce. Cena dnes, asi hodně. Podle sazby parketáře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]