Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je chyba

Od: pavelpala odpovědí: 3 změna:

průtokový ohřívač Unical, po montáži fungoval sice hrozně, protože nebylo možné nastavit teplotu vody pomocí pákové baterie, dyž se totiž přidala studená voda tak zhasl hořák, což se mi nikdy když jsem používal prý špatné Mory 371 a Protherm, kde jsem si mohl nastavit posunem páky na baterii teplotu vody a neopařit se jako při puštění teplé vody z ohřívače Unical, kde mi včera přestal fungovat plamen při puštění vanové baterie, kdy plamen na chvilku zapnul, ale ihned vypnul, ale do umyvadla, keré je od vanové baterie vzdálený asi 2 metry teplá voda teče, je to prostě taliánský šmejd

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkus to napsat ještě jednou a srozuminetně. Ten blábol, co jsi napsal, se nedá číst, natož tomu rozumět.

karel556*
To je spíše oznámení než otázka

hodnocení

0x

Volejte toho, co vám to montoval (podle otázky snad ne tak dávno), aby to uvedl do "normálního, provozuschopého") stavu...případně, pokud jste si to montoval sám (i to se tu občas stává), zavolejte servis daného ohřívače...ať se nám neopaříte...zajímavé, že páková baterie umyvadla "toto" nedělá...není to špatnou baterií nad vanou?...nebo jen ucpaná sítka na vstupu do baterie? Čistil je po montáži "někdo"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]