Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký vertikální gril?

Od: suzymon® odpovědí: 11 změna:

Dobrý večer.

Dostala jsem chuť na grilované kuře, nebo kebab, nebo špízy :-D a tak mne napadlo, že bych si měla pořídit ten vertikální gril. Už jsem trochu pohledala a líbí se mi tento. grily.heureka.cz/...

Máte někdo doma vertikální gril a jak jste spokojení? A popřípadě jaký? Díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Měli jsme. Zprvu jsme byli nadšení, s potřebou vždy po grilování přístroj čistit však naše nadšení opadlo a gril skončil ve sklepě, kde už odpočívá řada jemu podobných přístrojů, pro které jsme se nadchli v minulosti... Tedy: nedoporučuji. Ale je to jen můj názor vycházející z mé zkušenosti. :)

doplněno 12.03.18 19:12:

Intenzita ohřevu je variabilně ovladatelná, tedy těch 1800 nebo 2000W jsou maximální hodnoty. Při jejich využití ale stříká omastek i mimo dolní nádobku na okolní plochu. Stejně tak tuk stříká i na topná tělesa, což smrdí a tak je lepší gril používat venku...

hodnocení

No já jsem četla recenze k tomuhle grilu a tam psali, že prý je čištění jednoduché. A že kuře a i ten kebab je strašně dobré. A já se přiznám,já ho už mezi tím, než někdo odpověděl, objednala. *hi* Jsem prostě zbrklá...

Tak já pak popravdě napíšu, jak se to čistí.

hodnocení

A ještě bych se chtěla zeptat, jak velký rozdíl je v těch Watech jeden má 1 800W a druhý 2 000W. je i jasné, že ten druhý má silnější výkon, ale jaký v tom může být rozdíl v tom pečení masa? Jestli náhodou ten 2 000W není moc silný a maso se nespálí, protože teplotu nelze regulovat. Asi jsem udělala blbost, ale ještě to můžu stornovat. Já blbec. *bzum*

hodnocení

Strejci, u tohohle to asi ovládat nejde. Můžu nastavit dobu pečení, ale ne intenzitu ohřevu. Schválně jsem si nevybrala s dvířkama, protože jsem si říkala, že to bude celé zapatlané a budu to pořád muset mýt. Nojo, ale teď to bude teda stříkat kolem dokola. No to jsem si zase vymyslela pitomost. :-D Ale už to nechám plavat. Až to přijde, tak to vyzkouším a když mi to nebude vyhovovat, tak to také strčím někam. Jako Vy. Už tam mám i jiné "úžasné" kuchyňské přístroje. Ale v létě to v altánu určitě využiji. Můžu to sice ještě stornovat, ale kašlu na to. Uvidím. Já mám ráda grilované kuře a zrovna dneska jsem na něj koukala v Albertu, ale vypadalo tak nechutně, že jsem lehce odolala a dostala ten nápad, že si koupím ten vertikální gril, protože jinak než vertikálně se to kuře tak neopeče. A také chci vyzkoušet ten kebab z kuřecího masa a vepřového. V každém případě napíši jak to pečení probíhá, jestli to je z něho dobré a jak se ten zázrak čistí. ;)

A jak koukám, tak jsem asi jeden z mála bláznů, co si tohle koupili, protože už to vidělo 40 lidí a jediný, kdo odpověděl, jste Vy. :) Takže prozatím jsem blázni jenom dva. To myslím samozřejmě v dobrém. ;)

instalater*
hodnocení

0x

A co tento vertikální gril? *pivo*

toprecepty.cz/...

hodnocení

Také dobrý nápad, viděla jsem to. Ale já jsem ho nechtěla jenom na kuře, ale i na špízy a ten kebab. A dost dobře si to nedovedu představit v troubě. Tam je gril přece jenom horní, tak jak se to kuře stejnoměrně ogriluje i po stranách? No uvidím, jestli jsem nevyhodila peníze oknem. ;) Ale začíná jaro a já mám vždycky na jaře roupy a začnu nakupovat. V zimě kupuji také, ale to jsou spíš takové stokorunové pitomosti. Na jaře mě to stojí víc *smich*.

instalater*

suzymon - kdysi jsem koupil malý litinový gril na dřevěné uhlí , kde dole byla odkapávací miska a ze zadní strany byl rošt a vněm se topilo tak že ten žár šel z boku. Pokud máte domek , tak udělat něco podobnýho by nebyl problém a grilovací motorky se dnes dají pořídit za pár korun. Jinak s tim jarním utrácením jsme na tom stejně. Právě jsem si koupil dovolenou za 150 .To jsou ty absťáky po té zimě. :)

hodnocení

Jojo, jenomže já doma nemám chlapa, natož instalatéra :-D. Zahradu mám, ale jak já bych budovala nějaký gril a ještě s motororkem. To by zase byl výtvor za všechny prachy. *smich*

A dovča za 150 tisíc, to už musí být sakra dovolená a pěkně daleko.

instalater*

suzymon - a mně by jste nechtěla? Jsem hodný , čistotný, nekoušu. Srstka by mne udal za 5 minut. :) ... je to putování po státech na motorce.

hodnocení

Instalatér, doprčic, to je ale pech. Když teď ale jedete na tak dalekou cestu a ještě ke všemu jste za to utratil všechny peníze, *poctar* tak já nevím, nevím. *zmateny* :-D Jinak by se mi to zamlouvalo. ;)

hodnocení

Tak ten gril už jsem několikrát vyzkoušela a jsem spokojená. Teda žádná ušlechtilá ocel to není, to kecají silně, ale snad to něco vydrží. Důležité je, že to krásně gruluje. I to kuře. Mělo 1 a půl kila a bylo opravdu chu´tově úplně jiné, než upečené v troubě. Přidávám foto. Teda jestli to zvládnu ;) Tak to kuře nemůžu najít. Ale myje se to strašně lehce, všechno jde vytáhnout, i ta mžížka vzadu a strčit do myčky nádobí.

Jaký vertikální gril?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vertikální

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]