Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ponorný mixér, jaký?

Od: suzymon® odpovědí: 17 změna:

Dobrý večer. Koupila jsem si ponorný mixér Braun multiquick 5 MQ545. V roce 2015. No a teď mi praskl ten unašeč-převodovka. Je to takové mrňavé a z plastu. Nevím, jestli by to šlo slepit. Hledala jsem v náhradních dílech na internetu, ale na tento typ jsem tu převodovku nenašla. Už jsem naštvaná, protože jinak je mixér funkční a mixoval velmi dobře a kvůli takové prkotině ten ponorák nemohu používat. ostatní nástavce ano, ale právě tento, kvůli kterému jsem ho vlastně kupovala, je v čudu. Jaké máte doma ponorné mixéry vy? Jakou značku mám koupit? Už jsem vyzkoušela asi 3 a všechny stojí za prd. Jeden měl takovou gumičku na zavěšení, ta praskla a mixér spadl na zem a rozbil se, u druhého zase přestaly fungovat ty tlačítka spouštění, a tomuhle praskla ta převodovka.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jeden mám z Lídla i s nádobkami, jsem s ním velmi spokojená, značka SilverCrest. Druhý mám značku esperanza bez nádobek, ten jsem ale dostala jako dárek za hraní her. Ten z Lídla mi připadá kvalitnější.

hodnocení

No já tady lídl nemám a nedostanu se tam. Ale kouknu na tu značku.

Taky ho mám, sice docela "drhne", ale jinak mixuje mnohem líp než Sencor za 600,-, kterého jsem po koupení tohoto ráda zadarmo zbavila. Lidl má internetový obchod, jukněte tam.

hodnocení

2x

Suzy, já používám už asi 8 let ponorák Philips 600 W, má to velkou metlu ( s tou děláme přes celé léto studené frappé), pak zvlášt nádstavec s noži ( tím mixuji marmelády, omáčky, ovoce) a zvlášť nádobka s nožema a deklem (drtím semínka, koření, led a tvrdé věci). Nemůžu si jej vynachválit a pořád dobře "pracuje".. Tak ať dobře vyberete, pěkný den.

hodnocení

hanko, také ti děkuji, podívám se. Ale mám obavy, že dnes, i když koupím od stejné značky, bude to šmejd. Já také kupovala podle značky. já mám od značky Braun kuchyňské přístroje už 25 let a pořád fungují. ale to bylo před 25 lety, dnes to je naprosté fiasko asi všechno. Už jsem koukala i na Kewood, tu značku také znám z minulosti jako naprosto spolehlivou, ale co to bude dneska, to je ve hvězdách. Asi ten samý křáp, jenom o dost dražší.

doktpr365*
hodnocení

2x
hodnocení

Ano, i tohle jsem už prohledala, ještě než jsem založila otázku. Dokonce jsem jim napsala dotaz, jestli mají ten díl v prodeji a napsala jim přesně který mixér mám. Ale to bylo včera, tak nevím jestli odpoví po neděli. Nakonec jsem našla na tom mém mixéru, že byl vyroben v Polsku. Přitom když jsem ho kupovala, tak tam bylo napsáno, že je vyroben v Německu. lžou jako když tiskne ti prodejci. Na internet dají jiné informace. A já jsem včera hledala lupou a našla jsem to přímo na přístroji vytlačené. Vyrobeno v Polsku. Ale na to si musíte vzít lupu.

hodnocení

2x

Pro podubný čudlík na víku unášeče jsem musela vyhodit celý krásný robot, 2, 5 roku starý, s mnoha funkcemi. Co čudlík! Normální kurvítko to je! Prcek za pár halířů a vše šlo do kontejneru. *zed*

doplněno 11.03.18 07:36:

Nějak tak. Zůstal mi korpus s motorem a ponorák. Ostatní je pryč. Dnes už bych volila jen podle toho, aby měl ten díl, co se noří, z nerezu a byl levný. Až klekne, aby mě to neštvalo. :-D Na vysavači se mi ulomil kousíček 1cm x o,5cm, na rukoleti hadice, ten který dovoluje, aby se hadice protáčela. To je na mrtvici, protože to nejde opravit, ani nahradit, jen držet. Další takový drek!

hodnocení

Obávám s, že to bude také můj případ. Naštěstí nemusím vyhodit všechno, protože to tělo funguje a ostaní příslušenství je v pořádku, ale nemohu používat ten ponorák, protože tam už nejde zacvaknout. A tak musím koupit jiný ponorný mixér. Ale tuhle značku už nekoupím. Jenom si nejsem jistá, že ty ostatní budou lepší.*co*

hodnocení

Babko, já mám právě ten mixovací díl z nerezu, tak jsem si myslela, že to vydrží déle. To je sice pravda, dokonce ani ty nože se neotupily, ale rozlomil se ten mrňavý dílek z plastu a bez toho můžu celou tu mixovací část vyhodit. Jestli to najdu, tak si koupím alespoň 3 kusy, protože dám víc za dopravu, než za ten kousek plastu a jak to tak vypadá, tak se to stane znova.

doktpr365*
hodnocení

0x

Nějaké dily maji tady, chtělo by to fotku toho dilu.

nadeta.cz/...

hodnocení

Já to vyfotila, ale nějak tu fotku nemůžu najít. Můj syn mi to tady přešteloval a já se v tom te´d nevyznám. hergot. Ale v tomto odkaze jsem právě už hledala, proto vím, jak se tomu říká ;), ale bohužel jsem tam nenašla ten můj typ. ten čudel tam je, vidím ho, je to malé bílé a má to černou gumičku kolem. Tak to se mi rozlomilo. No tak to jsem tomu dala, skočili mi tam kocouři. :-D

výtka
Upozornění od sys hejkal 11. 03. 2018 06:19:01
Už jsem je smázl...
hodnocení

Hejkal, díky.

hodnocení

Tak to zkusím ještě jednou. Tak už vím jak se otevírají fotky a je to ten mrňavý dílek dole. Ani to není pořádně vidět.

Ponorný mixér, jaký?
Ponorný mixér, jaký? #2

doktpr365*
hodnocení

0x
hodnocení

Ano, toto jsem si také pročetla, ale nenašla jsem tam ten svůj model-typ. Ale vypadá to úplně stejně. jen se obávám, že to bude o dva milimetry menší, nebo větší a jsem v čudu. Já jim poslala poptávku, jestli je to kompatibilní i s tím mým mixérem. tak uvidím, jestli mi vůbec odpovědí. A díky.

Já ám typ 4165 a ten tam opravdu není.

Suzy, počkejte si na odpověď servisu. U Braunu je podle mne velká šance, že Vám daný díl zajistí.

Mimochodem Braun je poslední, kdo nepřestěhoval výrobu do Číny a na krabici urcitě nebylo vyrobeno v Německu, ale něco jako navrženo v Německu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]