Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stihl ms 311

Od: bubla® odpovědí: 9 změna:

Dobry den.

Rozbil jsem napínák řetězu,poraďte kde mám sehnat nový.

Rady jako objednat univerzalní prosim ani nepište,protože jsem to udělal a nepasoval.

Dekuji za odpovedi,hezky večer.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

2x

Zkus se zeptat v servisu Stihl ve Velké Chuchli v Praze

hodnocení

2x

20km od mého domu je autorizovaný servis STIHL - myslím, že by ho tam mohli mít...případně na objednávku

firmy.cz/...

hodnocení

2x

Zdravím,tady je originál rever.store/...

doplněno 08.03.18 20:55:

Jo,ještě jsem zapoměl,mají tu hodně náhradních dílů,na váš stroj rever.store/...

hodnocení

Ano,dekuji.

Pane,polžil bych na vas dalsi otazku,..

Součástka věřím že by odpovídala,ale obávávám se že mi chybí í (plastový) kryt na tuto mechanickou část,dovedl by jste mi i dále poraditi nebo to dát do servisu a nadále nic neřešit? Diky

hodnocení

2x

ahoj jen dodám na eshopu rever ten napínák origo není, ale v servisu ti ho za pár kaček prodají i s tím plastovým krytem napínák stojí asi 160 korun a pasuje i ze staršího modelu 310 nebo z profi 036

jinak stihl 011 se neprodává asi od 93 roku byla to tuzexová pilka a MS311 je nejnovější farmář nástupce MS310

doplněno 08.03.18 23:47:

chtějte tento díl 11270071003

hodnocení

pecenkav*
hodnocení

0x

No on hlavní problém je v tom, že se tyhle pily už nejmíň 15 let nevyrábějí, takže jedině asi v tom servisu ze starých pil, co tam mají na díly.

08.03.18 20:42
hodnocení

Nevěřím.

pecenkav*

Omlouvám se, spletl jsem si to s typem 011

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]