Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou látku na postel, proti poškrábání

Od: patanc* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, objednávám si postel ale nejsem si jist jakou potahovou látku vybrat... Mám kocoura a chci aby mi něco vydržela. V obchodě mi řekli, že proti poškrábání je nejlepší potah Nubuk.

Máte s tím někdo zkušenosti? díky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Já myslím,že doporučují správně,nubuk má vysokou odolnost a připomíná semiš...a co jsem slyšela,tak kočky dají zabrat nejvíce textilní kůži a nejméně semiši.Takže já bych souhlasila s nubukem.

Moje kočky si textilní kůže na křeslech nevšímají,ale kožený gauč je hrací pole a tam jsou záseky vidět.Ale mám už jej 7 let a i tak vypadá v poho,není na odpis a to mám tři kočky.Kamarád má gauč textil+textil.kůže a po roce vypadá na vyhození.

hodnocení

0x

Já si myslím, možná že špatně, že by postel měla být dřevěná. Potažená, polstrovaná vypadá v prodejně hezky, ale když na ni příjdou peřina a polštáře, povlečení se bude tlouci s tapecirunkem. A také prach se v polstrech drží. *mir*Jen můj názor, nic proti vašemu vkusu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]