Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před časem jsem koupil pozemek na kterém stojí dva domy. Tyto objekty bych chtěl zlikvidovat, ale na stavebním úředě mi bylo řečeno, že tam a ani na katastru nejsou žádné plány od těchto budov. Prý mám nejdřív nechat zpracovat projekt na tyto oběkty a pak s tím mám přijít... Nejde mi do hlavy, proč nechávat zpracovat drahý projekt na něco, co chci stejně zlikvidovat... Nemáte s tím nějakou zkušenost?
děkuji
Bourat nemůžeš jen tak Ani to nemůžeš bourat sám,musíš si kromě souhlasu statika obstarat specializovanou firmu,která to zbourá a zajistí ekologické odstranění zbytku po bourání.Připrav si velkou kapsu as penězi!
JABRAKA
zase špatná rada..dneska už druhá...! Zbourat si to může svépomocí klidně to aj rozebrat. Potřebuje akorát doklad ze skládky pokud to někde bude odvážet, že to uložila a ten doloží úřadu. A jinak žádnýho statika nepotřebuje. Stačí velmi obyčejnej projekt demolice, půdorys objektu, řez, pohled a velmi jednoduchá technická zpráva s popisem záměru. Pokud to umí tak si to může nakreslit a napsat sám. Pak si jen sehnat někoho kdo mu na to dá štempl a hurá na úřad.. největší zlo může představovat pokud je to barák s azbestovou střechou. Ta dělá bordel jak sviňa. Cihly a beton berou všude
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.