Nejste přihlášen/a.
dobrý den, poprosil bych o radu,jak vyřešit nějak inteligentně, levně pojezd toho zakrytí.Problém mám v tom, že nemám terén v rovině . Bazen je v rovině ( průměr 2,5 m) .Kdybych vysunul tu výsuvnou část,tak rizdíl je cca 8 cm.Nejlép ,jestli existují nějaké kolečka s pružinou,které kopírujíterén,ale při šlapnutí na desku by zůstala v rovině. Popřípadě jestli někdo nemá něco podobného, nebo i jiný styl.Ty plachty už nechci. Děkuji
U bazénu by stačilo udělat základovou patku pro kolečka a celé bych to svařil z jeklu + Cprofil
Nakonec bych na to celé položil wpc..
Na podium bych přidělal stavitelné nohy, které by sloužili jako aretace a podpěra aby se to nehoupalo.
Super práce,ale trochu tomu nerozumím.jak jste to myslel s tou patkou pro kolečka.Já jsem myslel,že se ten c profil nějak zabetonuje, nebo nebim a kolečka se přidělají na ten rošta na vrch ty wpc desky.Nevím co s tím "schodem”.Když to cele vysunu,tak to bude ve vzduchu těch 8 cm a bude páka, že se to vylomí.Možná jsem to špatně pochopil.
ted se na to dívám,že to je naopak,že je to kolečko zabetonované,přišroubovane,nebo nevím jak to uchytit. A ten c profil je součást rámu.
Myslel jsem že z obrázků je to dost jasné.
C profil je součástí posuvného podia a v zemi jsou zabetonované jen kolečka po kterých jezdí.
Nikde tak nic není vidět a když se to správně spočítá, tak se to ani nemůže vylomit.
Funguje to na naprosto stejném principu jako samonosná brána, která je dnes součástí většiny novostaveb.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.