Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakrytí bazénu svépomoci

Od: macek71® odpovědí: 12 změna:

dobrý den, poprosil bych o radu,jak vyřešit nějak inteligentně, levně pojezd toho zakrytí.Problém mám v tom, že nemám terén v rovině . Bazen je v rovině ( průměr 2,5 m) .Kdybych vysunul tu výsuvnou část,tak rizdíl je cca 8 cm.Nejlép ,jestli existují nějaké kolečka s pružinou,které kopírujíterén,ale při šlapnutí na desku by zůstala v rovině. Popřípadě jestli někdo nemá něco podobného, nebo i jiný styl.Ty plachty už nechci. Děkuji

Zakrytí bazénu svépomoci

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Já bych to řešil C profilem pro posuvné vrata.
A koncových polohách pak udělat doraz, nebo manuálně vysunovací nohy z pódia.
doplněno 04.03.18 13:56:

U bazénu by stačilo udělat základovou patku pro kolečka a celé bych to svařil z jeklu + Cprofil

Nakonec bych na to celé položil wpc..

Na podium bych přidělal stavitelné nohy, které by sloužili jako aretace a podpěra aby se to nehoupalo.

Zakrytí bazénu svépomoci #2
Zakrytí bazénu svépomoci #3
Zakrytí bazénu svépomoci #4
hodnocení

C profil a do toho nějaké kolečka?

hodnocení

A jak ten c profil uchytit?

Nakreslim... Ale chvíli to bude trvat :)
hodnocení

Ok, mockrát děkuji

04.03.18 13:56
Zakrytí bazénu svépomoci #5
hodnocení

Super práce,ale trochu tomu nerozumím.jak jste to myslel s tou patkou pro kolečka.Já jsem myslel,že se ten c profil nějak zabetonuje, nebo nebim a kolečka se přidělají na ten rošta na vrch ty wpc desky.Nevím co s tím "schodem”.Když to cele vysunu,tak to bude ve vzduchu těch 8 cm a bude páka, že se to vylomí.Možná jsem to špatně pochopil.

hodnocení

ted se na to dívám,že to je naopak,že je to kolečko zabetonované,přišroubovane,nebo nevím jak to uchytit. A ten c profil je součást rámu.

Myslel jsem že z obrázků je to dost jasné.

C profil je součástí posuvného podia a v zemi jsou zabetonované jen kolečka po kterých jezdí.

Nikde tak nic není vidět a když se to správně spočítá, tak se to ani nemůže vylomit.

Funguje to na naprosto stejném principu jako samonosná brána, která je dnes součástí většiny novostaveb.

Zakrytí bazénu svépomoci #6
Zakrytí bazénu svépomoci #7
hodnocení

Jj, už to chápu.Jsem si nerozklikl poslední obrázek.Moc děkuji

milanpancho*
hodnocení

0x

Už třetím rokem se nam osvědčila venkovní lamelová roleta.Plave a lehse se namotává na nerezovou drubku oloženou na kolečkách.

hodnocení

Prosím o foto.Vyrobeno svépomoci,nebo koupeno?Ony ty věci na bazén,když se koupí,tak jsou předražené.A na kruhový bazén to asi nepůjde,nebo se mýlím?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]