Nejste přihlášen/a.
Milis, musíte číste lépe, páč čtete asi jen články z jednoho názoru. Já dávám do garsonek jedině přímotop, sazba D57 a spokojenost.
Vždy bude záležet na individuálním přístupu k určité stavbě. Je jisté, že když je do domu přitažena tribka s plynem, bude levnější provoz kotel na plyn a radiátory.
Vše je jen o penězích a jejich počítání.
Jediná nevýhoda je v tom, že levná sazba (asi i u Vašeho dodavatele) není 24 hodin denně. Kotel umožní jistou akumulaci a tedy překlenutí období netopení s větším komfortem.
Já jsem vytápění elektrokotlem doplnila o dva přímotopy a za sezónu jsem ušetřila 8 tis. Jsem ve velkém bytě sama, tak mi stačí většinu místností jen temperovat ( 10 - 13°C ), pokoj, kde trávím většinu času vytápím přímotopem na cca 20 - 22°C a další přímotop používám střídavě v kuchyni a v koupelně, jen pokud tam právě jsem. Kombinovat to lze i jinak, jen mne mrzí, že jsem na to nepřišla dřív...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.