Nejste přihlášen/a.
Ahoj kutilové nevím si rady s kotlem. Všechno bylo v pohodě a najednou když uhodily ty mrazy tak chvilku jde chvilku nejde. A hlavně radiátory jsou třeba hodninu teplé pak zase nejsou a to je stále dokola. Je pravda, že nám revizák dával nový nermostat, ale mám na něm teplotu 20 stupnů a požadovaných je 23 a stejně. Všechny radiátory jsem odvzdušnil a už fakt nevím. Máte někdo zkušenost? Toto je kotel který tam máme Junkers Eurostar ZWE24-4MFK díky všem za odpovědi
Ten kotel mám. Proč vám dával revizák nový termostat? Dal vám správný, odpovídající danému kotli? zapojil jej správně? Vše je to jenom o termostatu. Taky jsem si dával nový termostat, protože mě starý omylem řemeslníci zničili, při zednických opravách v domě. Kotel musí topit nepřetržitě, ale s proměnným výkonem. (proporcionální řízení). A to některé termostaty neumějí. Ty jenom zapnou a vypnou. A to je pak špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.