Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte s tím někdo zkušenost? Mám 40 kg pytel a i držák se dvěma otvory. Jaké dát hmoždinky, případně šrouby aby to vydrželo a naupadlo. Strop bude nejspíš panel.
Dík moc
Zdravím, já mám raději takové věci trošku předimenzované. Přeci jenom ten pytel bude dostávat trošku záhul. Osobně bych předělal držák na 4 šrouby a dal bych to na chemickou kotvu. Právě jsem si všiml toho ,,nejspíš panel " . Tak že bych doporučil si to nejdříve pořádně zjistit. Strop např. z hurdisek by mohl dopadnout velice špatně. V tom případě bych to doporučil přidělat raději na zeď na ,,šibenicu".
Doma mám v garáži na stropě držák na vytahování motoru a na pověšení prasete .( někdy když jsem vytočenej , tak tam věším i ten boxovací pytel). Tam jsem měl ale možnost provrtat betonový strop durch a dát tam šroubovici. V horní místnosti je to zapuštěné v podlaze a nic není vidět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.