Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sprchová vanička

Od: anna11* odpovědí: 10 změna:

Prosím o radu zkušeného člověka-instalatér, který mi má měnit sprcháč vč.vaničky tvrdí, že je nutno v místě kde bude vanička vymlátit dlažbu a pak umístit vaničku. Nešlo by umísti vaničku na dlažbu, samozžejmě vyrovnat povrch pod ní, pokud bude nutno, ale bez toho bourání? Prý na dlažbu nechytne to, čím bude vyrovnávat(beton,lepidlo?)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pecenkav*
hodnocení

2x

Jelikož dělám zásadně podezdívací vaničky, tak nic vybourávat nemusim, bude tam dostatečně silná vrstva, která se neodloupne a pak v případě rušení sprchy se to z dlažby opatrně oťuká a je zase podlaha v původním stavu.

machp*
hodnocení

2x

Dobrý den jsem také instalatér a musím nesouhlasit .Dlažbu nebourat a instalatéra vymněnit.

radajz*
hodnocení

0x

Pokud budete mít vaničku na nožkách, tak vůbec nemusí nic řešit. Ale i v případě podezdění nevidím v dlažbě problém.

Ale samozřejmě záleží, jestli tam vůbec ta dlažba drží.

anna11*
hodnocení

děkuji za odpovědi, jde o dlažbu ve stávajícím sprcháči s posuvnými dveřmi,dlažba je perfektní a bude i vyrovnaná,jde o to, zda bude držet na dlažbě matla nebo prostě materiál, kterým by případnou nerovnost chtěl vyrovnat...

anna11*
hodnocení

tak ještě položím nabídku na tuto práci, tedy instalace sprch.vaničky,sprch.koutu a vybourání jedné stěny, která tvoří část stávajícího sprcháče

tel 607 537 781

stř.čechy, berounsko

pecenkav*

Sice jsem v Tetíně, ale momentálně mimo provoz po operaci páteře, takže jedině až tak za 3 měsíce, pokud to dopadne dobře.

anna11*
hodnocení

tak přeji hodně zdraví, pak se případně ozvěte

instalater*
hodnocení

0x

Zdravím, nějakou desítku sprcháčů jsem již namontoval a já naopak doporučuji dát pod vaničku dlažbu.

Nenapsal jste o jakou vaničku se jedná , ale nenapadá mne nic co by tomu vadilo u jakéhokoli typu vaničky. To že na dlažbu nic nechytne je špatný argument. Lepí se i nová dlažba na starou.

arakain77*
hodnocení

0x

Taky bych vyměnil instalatéra i se zedníkem.

anna11*
hodnocení

díky všem za rady, instalatér bude vypovězen ;)

a stále platí nabídka na tuto práci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]