Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu zkušeného člověka-instalatér, který mi má měnit sprcháč vč.vaničky tvrdí, že je nutno v místě kde bude vanička vymlátit dlažbu a pak umístit vaničku. Nešlo by umísti vaničku na dlažbu, samozžejmě vyrovnat povrch pod ní, pokud bude nutno, ale bez toho bourání? Prý na dlažbu nechytne to, čím bude vyrovnávat(beton,lepidlo?)
tak ještě položím nabídku na tuto práci, tedy instalace sprch.vaničky,sprch.koutu a vybourání jedné stěny, která tvoří část stávajícího sprcháče
tel 607 537 781
stř.čechy, berounsko
Zdravím, nějakou desítku sprcháčů jsem již namontoval a já naopak doporučuji dát pod vaničku dlažbu.
Nenapsal jste o jakou vaničku se jedná , ale nenapadá mne nic co by tomu vadilo u jakéhokoli typu vaničky. To že na dlažbu nic nechytne je špatný argument. Lepí se i nová dlažba na starou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.