Koupila jsem si na netu el.minitroubu, ale prišla bez návodu, je to celkem snadná obsluha, takze se to dá pochopit i bez instruktáze, akorat nejde ručne vypnout, leda ze site, ani dát časove kolečko ručne zpet jako u mikrovlnky, musi vzdy "dotikat" nastaveny čas? Máte ji nekdo doma nebo znate fungováni a je to tak normálni?
tak jsem nenašel...ale bez návodu bych to reklamoval, návod musí být dokobce i v češtině...
doplněno 26.02.18 17:15:
Časový spínač
Časový spínač je používán pro nastavení času přípravy potravin v troubě (max. 60 minut). Lze jím rovněž nastavit trvalé zapnutí trouby – v tomto případě nastavte knoflík časového spínače otáčením proti směru pohybu hodinových ručiček do polohy , pro vypnutí trouby přepněte knoflík do polohy .
Pro nastavení požadovaného času přípravy potravin v troubě nastavte knoflík otáčením po směru pohybu hodinových ručiček do požadované polohy.
Pro nastavení časů kratších než 10 minut otočte knoflíkem timeru poněkud za požadovanou hodnotu času přípravy potravin v troubě a potom knoflík pomalu vraťte do požadované polohy.
Na ukončení času přípravy potravin v troubě (vypnutí topných elementů) budete upozorněni akustickým signálem.
Je to Severin TO2052, uz jsem to vyzkousela a vypnout peceni ručne jde, jen ten casovac musi nastavený cas vytikat, kdyz nastavim treba 20 min.omylem, chtela bych jen 10min., ale nejde to posunout zpet, musim pak hlidat cas a vypnout troubu o 10min.driv.
Oboduji za snahu , ale po stazeni mi nejde soubor otevrit. Zkuste ho prečist za mne a dat sem výcuc jen o časovači. Diky predem, jestli to tam najdete.
Jjjlll - vzdyť jo, čti dalši koment, to peceni naštesti jde ručne vypnout, ale časovač ne - to je to druhe kolečko s minutama, ktere nejde otočit zpet proti smeru h.r. k nule.
Jde otočit k nule...použijte větší sílu točení proti směru hodinových ručiček...stejný mechanický časovač měla pračka ROMO, taky ROMO MINI...i některé minutky fungují stejně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.