Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku tmelu na SDK

Od: strejda* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, prošel jsem forum ohledně SDK až do roku 2007, ale nikde jsem nenašel doporučení, jaká značka tmelu je nejvhodnější pro tmelení spár a dále jakou nejlépe finální stěrku? Poraďte prosím, co používate a mete s tím nejlepší výsledky (praskání, povrch...). A jaká je asi spotřeba na m2? Co říkáte např. na Finish tmel od Den braven (14kg cca 260)?

Děkuji za odpovědi *palec*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Lepší než popisování možností,je přímo odkaz na stránky RIGIPSu

rigipsplus.cz/...

JABRAKA

strejda*

Díky za odpověd´, ale tohle jsem právě nechtěl. Nevím, co si vybrat z množství tmelů. Po mém dalším pátrání zkusím být s dotazem konkrétnější:

1. na hrubé tmelení + spáry - Knauf Uniflot

2. finální tmelení - Den Braven Finish

Je tato kombinace vhodná nebo mi doporučíte jiné konkrétní tmely? Děkuji za odpověd´

stany*

Doporucil bych stejnou znacku jako je SDK - Knauf, Rigips, Lafarge...

hodnocení

0x

doporucuji kombinaci,na podelne spary ROKOPLAST s vyztuznou paskou,na pricne UNIFLOT KNAUF bez pasky a finalni pastu ROKOFINAL. UNIFLOT je vynikajici v pevnosti i bez pouziti vyztuzne pasky,ale je drahsi a pokud neumite tmelit,spatne se ty nanosy brousi.

a spotreba je cca 0.30dkg na m2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]